f. –où (cuisine)
(1) Rôtie, toast.
●(1612) Cnf 31b. dibriff vn nebeudic bara, pé vn tostennic eguit souteniff è estomach. ●(1633) Nom 57a. Panis escharites : pain rosty sur le gril : bara rostet voar an gril, tosten. ●163b. Artopta : vtensile propre à rostir pain : vn ingin euit ober tostennou, oüarn an tostennou.
●(1659) SCger 106b. rostie, tr. «tostenn.» ●119a. tostée, tr. «tosten.» ●175a. tosten, tr. «rostie.» ●(1732) GReg 830b. Rotie, tranche de roti, tr. «Tostenn. p. tostennou. Van[netois] tosteenn. p. tostennéü.» ●Faire des rôties, tr. «ober tostennou.»
●(1872) ROU 101b. Rôtie, tr. «Tostenn. (b[as] L[éon].»
(2) Bara tostenn : rôtie.
●(1732) GReg 830b. Rotie, tranche de roti, tr. «bara tostenn.»